SAN TSG Bilişim 500

SAN TSG Bilişim 500’de Sektörel Turizm Yazılımları Kategorisinde İlk 5’e Girdi

“Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması Bilişim 500”ün sonuçları açıklandı. “Yarının Unicorn'ları Bugün Bilişim 500’de!” sloganı ile bu yıl 22.’si gerçekleştirilen Bilişim 500 Araştırması, sektöründe önde gelen, teknoloji ve bilişim alanında kendini yenileyen ve geliştiren firmaların heyecanla beklediği önemli bir pazar yeri olma özelliği taşıyor. 

SAN Tourism Software Group Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türk yaptığı açıklamada; ‘’SAN TSG olarak 72 ülkede seyahat ve turizm sektörüne değer katan yazılım çözümleri desteği veriyoruz. Yıllardır yer aldığımız Bilişim 500 listesinde bu yıl da yer almak bizi ayrıca mutlu etti. Global olarak pandemi süreci yaşadığımız bu dönemde başarımızı korumak ve hatta daha da yüksek bir ivme göstermek bizi gururlandırdı. Turizm ve seyahat sektörüne yönelik çözümlerimiz ile dijital dünüşüm ve değişim sürecinde başarımızı bundan sonraki süreçte de teknoloji altyapımızı daha da güçlendirerek devam edeceğiz.’’ dedi.

Bilişim 500’de ‘Sektörel Turizm Yazılımları Kategorisinde’ üst sıralarda yerini alan SAN TSG, bunun yanında farklı kategorilerde de başarısını kanıtladı.

İlk 500 Bilişim şirketi arasında Sektörel Yazılım Turizm Kategorisinde 4.

Anadolu Şirketleri Kategorisinde 6.

Türkiye Merkezli Üretici Yazılım Kategorisinde 73.

Türkiye Merkezli Üretici Hizmet Kategorisinde 136.

Türkiye Merkezli Üreticiler Genel Kategoride 134.

Genel ilk 500 Bilişim şirketi arasında 350. olarak yerini aldı.