Yurt Dışından Yazılım Talepleri Almaya Devam Ediyoruz

Antalya’dan 72 ülkeye, seyahat sektöründe yer alan yüzlerce firmaya yazılım çözümleri üreten SAN Tourism Software Group Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türk değerlendirmelerde bulundu.

"Yurt dışından yazılım talepleri almaya devam ediyoruz!"

Sektörün en güçlü markası Sejour’un yanı sıra, 2013 yılında kurulan Paximum markası ile yoluna devam eden SAN TSG’nin Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türk, Pandemi sürecini bir fırsat olarak değerlendirdiklerini belirtirken, yurt dışından yazılım talepleri almaya devam ettiklerini belirterek “Yazılımlarımıza yurt dışından talepler gelmeye devam ediyor. Portekiz’de bir projemiz oldu. Tunus’ta büyük bir projemiz oldu. Türkiye içerisinde global çapta birkaç bir projemiz var. Dünya çapında büyük bir marka ile 2021’deki projelerimiz için iyi bir haber vermeyi bekliyoruz” dedi.

"Tünelin sonunda bir ışık var!"

Erol Türk yaptığı açıklamada “Pandemi süreci bizim için bazı projelerimizi gerçekleştirmek konusunda bir fırsat oldu. Bu aşamada mutfağımızı biraz temizledik diyebiliriz. Tamamen yeni nesil ürünler ve özellikle mobil ürünler ile müşterilerimize destek olmaya çalıştık. Ücretsiz olarak dağıttığımız mobil ürünler ile evden çalışan müşterilerimize bu aşamada elimizden geldiğince yardımcı olduk. Paximum ürünümüz ile müşterilerimizden topladığımız dataları dünyaya servis etmeye devam ettik. Günün sonunda genel ortalamanın üzerinde görünüyoruz diyebilrim ama yine de hedeflerimizden uzak kaldık. %100’e yakın bir büyüme hedeflerken, maalesef geçen seneye göre % 60'lar seviyesinde seyrediyoruz. Şu anda sisteme gelen aramalardan yaptığımız istatistiklerde önümüzde tünelin sonunda bir ışık olduğu aşikar. İnşallah 2021’de biraz daha toparlanacağız. 2019’a göre %60-70 seviyelerine geleceğimizi düşünüyorum. Beklentilerimiz bu yönde” dedi.

"KÖK ödülü ile büyük bir gurur duyduk!"

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından bu yıl ilk kez verilen Kente Önem Katanlar Ödülleri arasında "Dijital İnovasyon Dalında Kente Önem Katanlar" kategorisinde ödüle layık görüldüklerini ve bunun gururunu yaşadıklarını da sözlerine ekleyen Erol Türk “ATSO’ya, seçici kurula bu manada çok teşekkür ediyorum. Bu ödüle bizi Hotel2Sejour ürünümüz ile layık gördüler. Hotel2Sejour acentelerimiz ile oteller arasındaki iç iletişimi sağlayan rezervasyon ve konfirmasyon sistemidir. 150 kadar incoming firması, binlerce otel ile sadece bu kanal sayesinde haberleşmekte. Ön büro entegrasyonları ile insan gücü ve tasarruf anlamında iyi bir ürün. Yaklaşık 6 yıldır biz bu ürünü tamamen ücretsiz olarak vermekteyiz” diye konuştu.